Social Icons

недеља, 5. април 2015.

KMF Forum - KMF Leteći Holanđanin (5:5)


Vršački klub malog fudbala "Forum" i "Leteći Holanđanin" iz Vrbasa odigrali su večeras u Centru Milenijum najbolju utakmicu futsala u ovoj sezoni, u svim ligama. Nerešenim rezultatom 5:5 (3:1) Vrščani su i posle dve i po godine ostali neporaženi na domaćem terenu.

"Forum" je odlično otvorio utakmicu i stigao do vođstva od 3:0, što je za Vrbašane, koji su do ovog kola delili prvo mesto, bilo veliko iznenađenje. Ipak, sudijskom odlukom, 40 sekundi pre kraja poluvremena, "Leteći Holanđanin" je sa šesterca stigao do prvog pogotka.
Početak drugog poluvremena obeležilo je jak start obe ekipe, što je, u sportskim okvirima, dovelo do varnica na obe strane. Vrbas je iskoristio tenziju da potpuno preokrene rezultat i stigne do vođstva od 4:3, ali su se Vrščani brzo konsolidovali. 
"Forum" je sa šest igrača u rotaciji, nastuprot Vrbasovih deset, davao maksimum. Ipak, "Leteći Holanđanin" je na tri minute pre kraja ponovo imao gol prednosti i utakmicu u svojim rukama. Brza strateška odluka stručnog štaba "Foruma" bila je da u igru, umesto odličnog golmana Đenua Morariua, uđe Nenad Varađan kao peti igrač. Bio je to pravi potez, za svega minut Vrščani su stigli do velikih 5:5.
I "Leteći Holanđanin" je poslednja dva minuta igrao sa pet igrača, bez golmana, ali nisu uspeli da probiju čvrst bedem "Foruma", koji, da ponovimo, i posle dve i po godine ostaje neporažen u Centru Milenijum.
Golove za vršački tim postigli su Vezmar, Radulović (2), Janković i Dimitrijević.

0 коментара:

Постави коментар

 

Sample text

Sample Text

Sample Text